Vážená paní doktorko,

chtěla bych Vám velmi poděkovat za rozhovor pro CUKRFREE PODCAST, ve kterém zatím jako jediná poukazujete na souvislost covidu-19 i s herpetickými viry, borélií, uvádíte příklady z praxe a možnost léčby. Rozhovor s Vámi mi přeposlala kamarádka, která mne upozornila na Vaše poznatky, které se cca z 90 % shodují s tím, co jsem jí sdělila o mém zdravotním stavu já. Jsem šest měsíců v pracovní neschopnosti, v září loňského roku jsem prodělala herpes zoster, který ale nebyl lékaři správně diagnostikován, protože měl zřejmě jinou podobu, a následně i covid-19, o čemž jsem se ale dozvěděla až v únoru letošního roku, měla jsem již protilátky. Lékaři mi ale nevěří ani únavu, ani záškuby ve svalech, bolest v krku apod., nic nemohou najít, má praktická lékařka mi už dokonce navrhuje léčbu na psychosomatické klinice v Praze, což mne samozřejmě rozzlobilo. Byla jsem zvyklá na fyzickou i psychickou zátěž, s ničím se dlouhodobě neléčila, neměla problém s regenerací, nebyla nemocná… Jsem narozena v roce 1971. Deprese naštěstí zatím nemám.

Díky Vašemu rozhovoru jste dokázala upozornit na to, že virus dokáže organismus napadnout i v jiném rozsahu, zcela nekompromisně a zákeřně. U mne proběhl covid tak, že jsem neztratila chuť ani čich, měla dýchací potíže jen po zátěži, bez teploty, bez zažívacích potíží, ale nemohla skoro měsíc ani chodit, při mluvení jsem se hned unavila, bez horečky, ale se zimnicí, která přecházela do šoku.

Vaše vystoupení nebylo populistické, ale přínosné a reálné pro nás všechny, kterým se nevěří. Chtěla jsem Vám poděkovat alespoň touto cestou, dnes jsem to sice do telefonu říkala paní recepční na klinice, ale ještě to píši, zasloužíte si to.

Mohlo by vás zajímat

Preventivní medicína

17. 6. 2019

Tým inPHARM CLINIC vám sestaví individuální program pro vylepšení vaší celkové zdravotní kondice se zaměřením na prevenci civilizačních onemocnění. [více]

Bolesti pohybového aparátu

17. 6. 2019

Bolí vás často svaly nebo klouby? Máte bolesti zad kvůli práci u počítače? Jste profesionální sportovec? Máme pro vás program šetrné a bezpečné léčby, který vám „ušijeme na mí [více]